agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
1 results
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
Keywords
(-)
Remove Food sciences, formulation filter
Food sciences, formulation
Food, nutrition and human health (1)
Apply Food, nutrition and human health filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
(-)
Remove MOOCs filter
MOOCs
(-)
Remove Masters filter
Masters
Modules de formation (3)
Apply Modules de formation filter
Langues
(-)
Remove French filter
French
Thematique
(-)
Remove Food filter
Food
Etablissements
AgroSup Dijon (1)
Apply AgroSup Dijon filter
Niveau d'entrée
(-)
Remove Bac + 2 filter
Bac + 2
Bac + 2 (concours) (1)
Apply Bac + 2 (concours) filter
Payant
no (1)
Apply no filter