agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
1 results
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
Keywords
Food, nutrition and human health (1)
Apply Food, nutrition and human health filter
Food sciences, formulation (1)
Apply Food sciences, formulation filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
MOOCs (1)
Apply MOOCs filter
Langues
(-)
Remove French filter
French
Thematique
Food (1)
Apply Food filter
Etablissements
(-)
Remove L'Institut Agro Dijon filter
L'Institut Agro Dijon
L'Institut Agro Rennes-Angers (7)
Apply L'Institut Agro Rennes-Angers filter
INRAE (3)
Apply INRAE filter
CIRAD (2)
Apply CIRAD filter
L'Institut Agro Montpellier (1)
Apply L'Institut Agro Montpellier filter
AgroParisTech (1)
Apply AgroParisTech filter
Niveau d'entrée
(-)
Remove Bac + 2 filter
Bac + 2
Bac (1)
Apply Bac filter
Bac + 2 (concours) (1)
Apply Bac + 2 (concours) filter
Payant
(-)
Remove no filter
no
yes (6)
Apply yes filter