agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
1 results
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
Keywords
(-)
Remove Food sciences, formulation filter
Food sciences, formulation
(-)
Remove Agroecology filter
Agroecology
(-)
Remove Education sciences filter
Education sciences
(-)
Remove Soils filter
Soils
Food, nutrition and human health (1)
Apply Food, nutrition and human health filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
(-)
Remove MOOCs filter
MOOCs
Langues
French (1)
Apply French filter
Thematique
Food (1)
Apply Food filter
Etablissements
(-)
Remove L'Institut Agro Dijon filter
L'Institut Agro Dijon
Niveau d'entrée
(-)
Remove Bac + 2 filter
Bac + 2
(-)
Remove Master 2 filter
Master 2
Bac + 2 (concours) (1)
Apply Bac + 2 (concours) filter
Payant
no (1)
Apply no filter