agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
1 results
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
Keywords
(-)
Remove Food, nutrition and human health filter
Food, nutrition and human health
(-)
Remove Agroecology filter
Agroecology
(-)
Remove Education sciences filter
Education sciences
(-)
Remove Soils filter
Soils
Food sciences, formulation (1)
Apply Food sciences, formulation filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
(-)
Remove MOOCs filter
MOOCs
(-)
Remove Masters filter
Masters
Langues
French (1)
Apply French filter
Thematique
(-)
Remove Food filter
Food
Etablissements
(-)
Remove AgroSup Dijon filter
AgroSup Dijon
Ecole Nationale Supérieure de Formation de l'Enseignement Agricole (2)
Apply Ecole Nationale Supérieure de Formation de l'Enseignement Agricole filter
AgroParisTech (1)
Apply AgroParisTech filter
Montpellier SupAgro (1)
Apply Montpellier SupAgro filter
Niveau d'entrée
Bac + 2 (1)
Apply Bac + 2 filter
Bac + 2 (concours) (1)
Apply Bac + 2 (concours) filter
Payant
no (1)
Apply no filter