agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
2 results
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
MOOC NECTAR : Nématodes Cultures Taxonomie Arthropodes
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
4-5 hours of work per week
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
FR&EN
Etablissements partenaires
Agreenium
Keywords
(-)
Remove Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology
(-)
Remove Food, nutrition and human health filter
Food, nutrition and human health
(-)
Remove Transformations, processes, industrial management filter
Transformations, processes, industrial management
Food sciences, formulation (1)
Apply Food sciences, formulation filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
MOOCs (2)
Apply MOOCs filter
Langues
French (2)
Apply French filter
Français & Anglais (1)
Apply Français & Anglais filter
Thematique
Food (1)
Apply Food filter
Regions and environment (1)
Apply Regions and environment filter
Etablissements
(-)
Remove AgroSup Dijon filter
AgroSup Dijon
(-)
Remove Montpellier SupAgro filter
Montpellier SupAgro
Agrocampus Ouest (2)
Apply Agrocampus Ouest filter
Niveau d'entrée
(-)
Remove Bac + 2 (concours) filter
Bac + 2 (concours)
Bac + 2 (2)
Apply Bac + 2 filter
Bac (1)
Apply Bac filter
Payant
no (2)
Apply no filter