agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
2 results
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
MOOC NECTAR : Nématodes Cultures Taxonomie Arthropodes
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
4-5 hours of work per week
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
FR&EN
Etablissements partenaires
Agreenium
Keywords
(-)
Remove Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology
(-)
Remove Food, nutrition and human health filter
Food, nutrition and human health
(-)
Remove Food sciences, formulation filter
Food sciences, formulation
(-)
Remove Transformations, processes, industrial management filter
Transformations, processes, industrial management
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
(-)
Remove MOOCs filter
MOOCs
Langues
French (2)
Apply French filter
Français & Anglais (1)
Apply Français & Anglais filter
Thematique
Food (1)
Apply Food filter
Regions and environment (1)
Apply Regions and environment filter
Etablissements
(-)
Remove AgroSup Dijon filter
AgroSup Dijon
(-)
Remove Montpellier SupAgro filter
Montpellier SupAgro
INRAE (1)
Apply INRAE filter
Niveau d'entrée
(-)
Remove Bac + 2 filter
Bac + 2
Bac + 2 (concours) (2)
Apply Bac + 2 (concours) filter
Bac (1)
Apply Bac filter
Payant
(-)
Remove no filter
no