agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
1 results
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
Keywords
(-)
Remove Food, nutrition and human health filter
Food, nutrition and human health
(-)
Remove Food sciences, formulation filter
Food sciences, formulation
(-)
Remove Viticulture, oenology filter
Viticulture, oenology
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
MOOCs (1)
Apply MOOCs filter
Langues
(-)
Remove French filter
French
Thematique
(-)
Remove Food filter
Food
Agriculture and forestry (1)
Apply Agriculture and forestry filter
Etablissements
(-)
Remove L'Institut Agro Dijon filter
L'Institut Agro Dijon
CIRAD (4)
Apply CIRAD filter
L'Institut Agro Rennes-Angers (3)
Apply L'Institut Agro Rennes-Angers filter
L'Institut Agro Montpellier (2)
Apply L'Institut Agro Montpellier filter
AgroParisTech (1)
Apply AgroParisTech filter
Niveau d'entrée
Bac + 2 (1)
Apply Bac + 2 filter
Bac + 2 (concours) (1)
Apply Bac + 2 (concours) filter
Payant
no (1)
Apply no filter