agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
2 results
logo
DU Bioprocess Engineering Online
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
organisation par module de 30 h
Niveau d'entrée
Bac + 2
Licence/Bachelor
FR
EN
Etablissements partenaires
Université de Lorraine
logo
MOOC Vine & Wine
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3 h/semaine
Niveau d'entrée
Licence/Bachelor
FR
EN
Etablissements partenaires
L'Institut Agro Dijon, Bordeaux Sciences Agro, ENSAT
Keywords
(-)
Remove Green chemistry, biomass, bioenergy, bioeconomy filter
Green chemistry, biomass, bioenergy, bioeconomy
(-)
Remove Viticulture, oenology filter
Viticulture, oenology
(-)
Remove Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology
Agroecology (1)
Apply Agroecology filter
Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data (1)
Apply Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data filter
Transformations, processes, industrial management (1)
Apply Transformations, processes, industrial management filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
Diplômes d'établissement (1)
Apply Diplômes d'établissement filter
MOOCs (1)
Apply MOOCs filter
Langues
(-)
Remove English filter
English
French (3)
Apply French filter
Français & Anglais (1)
Apply Français & Anglais filter
Thematique
Food (2)
Apply Food filter
Etablissements
(-)
Remove L'Institut Agro Montpellier filter
L'Institut Agro Montpellier
(-)
Remove École nationale supérieure d'agronomie et des industries alimentaires filter
École nationale supérieure d'agronomie et des industries alimentaires
Niveau d'entrée
Licence/Bachelor (2)
Apply Licence/Bachelor filter
Bac + 2 (1)
Apply Bac + 2 filter
Payant
no (1)
Apply no filter
yes (1)
Apply yes filter