agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
2 results
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
MOOC NECTAR : Nématodes Cultures Taxonomie Arthropodes
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
4-5 hours of work per week
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
FR&EN
Etablissements partenaires
Agreenium
Keywords
(-)
Remove Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology
(-)
Remove Food sciences, formulation filter
Food sciences, formulation
(-)
Remove 2505 filter
2505
(-)
Remove Transformations, processes, industrial management filter
Transformations, processes, industrial management
Food, nutrition and human health (1)
Apply Food, nutrition and human health filter
Landscape, concept, design and engineering of regions (1)
Apply Landscape, concept, design and engineering of regions filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
(-)
Remove MOOCs filter
MOOCs
Modules de formation (4)
Apply Modules de formation filter
Langues
French (2)
Apply French filter
Français & Anglais (1)
Apply Français & Anglais filter
Thematique
Food (1)
Apply Food filter
Regions and environment (1)
Apply Regions and environment filter
Etablissements
(-)
Remove AgroSup Dijon filter
AgroSup Dijon
(-)
Remove Montpellier SupAgro filter
Montpellier SupAgro
(-)
Remove Agrocampus Ouest filter
Agrocampus Ouest
INRAE (1)
Apply INRAE filter
Niveau d'entrée
(-)
Remove Bac + 2 filter
Bac + 2
Bac + 2 (concours) (2)
Apply Bac + 2 (concours) filter
Payant
no (2)
Apply no filter