agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
2 results
logo
MOOC Chimiometrie, chapitre 1/2: les méthodes non supervisées
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
6 à 8 h/semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
FR
Etablissements partenaires
AgroParisTech, L'Institut Agro Montpellier
logo
MOOC Bio : Comprendre et questionner l’Agriculture Biologique
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
2h-3h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac
FR
Etablissements partenaires
AgroParisTech, Bordeaux Sciences Agro
Keywords
(-)
Remove Agroecology filter
Agroecology
(-)
Remove Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data filter
Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data
(-)
Remove Fisheries and aquaculture filter
Fisheries and aquaculture
(-)
Remove Soils filter
Soils
(-)
Remove Water filter
Water
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology (1)
Apply Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
(-)
Remove MOOCs filter
MOOCs
Modules de formation (2)
Apply Modules de formation filter
Langues
(-)
Remove French filter
French
Thematique
(-)
Remove Regions and environment filter
Regions and environment
Agriculture and forestry (1)
Apply Agriculture and forestry filter
Etablissements
(-)
Remove INRAE filter
INRAE
(-)
Remove VetAgro Sup filter
VetAgro Sup
(-)
Remove École Nationale du Génie de l'Eau et de l'Environnement de Strasbourg filter
École Nationale du Génie de l'Eau et de l'Environnement de Strasbourg
L'Institut Agro Montpellier (1)
Apply L'Institut Agro Montpellier filter
Agreenium (1)
Apply Agreenium filter
AgroParisTech (1)
Apply AgroParisTech filter
L'Institut Agro Rennes-Angers (1)
Apply L'Institut Agro Rennes-Angers filter
Niveau d'entrée
Bac (1)
Apply Bac filter
Bac + 2 (1)
Apply Bac + 2 filter
Payant
(-)
Remove no filter
no
(-)
Remove yes filter
yes