agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
1 results
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
Keywords
Food, nutrition and human health (1)
Apply Food, nutrition and human health filter
Food sciences, formulation (1)
Apply Food sciences, formulation filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
MOOCs (1)
Apply MOOCs filter
Langues
(-)
Remove French filter
French
Thematique
(-)
Remove Food filter
Food
Agriculture and forestry (7)
Apply Agriculture and forestry filter
Regions and environment (5)
Apply Regions and environment filter
Animal health and welfare (1)
Apply Animal health and welfare filter
Etablissements
(-)
Remove L'Institut Agro Dijon filter
L'Institut Agro Dijon
(-)
Remove L'Institut Agro Montpellier filter
L'Institut Agro Montpellier
ENSAT (5)
Apply ENSAT filter
L'Institut Agro Rennes-Angers (5)
Apply L'Institut Agro Rennes-Angers filter
École nationale supérieure d'agronomie et des industries alimentaires (1)
Apply École nationale supérieure d'agronomie et des industries alimentaires filter
Niveau d'entrée
(-)
Remove Bac + 2 filter
Bac + 2
Bac (2)
Apply Bac filter
Bac + 2 (concours) (1)
Apply Bac + 2 (concours) filter
Licence/Bachelor (1)
Apply Licence/Bachelor filter
Payant
no (1)
Apply no filter