agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
2 results
logo
MOOC Vine & Wine
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3 h/semaine
Niveau d'entrée
Licence/Bachelor
FR
EN
Etablissements partenaires
L'Institut Agro Dijon, Bordeaux Sciences Agro, ENSAT
logo
MOOC NECTAR : Nématodes Cultures Taxonomie Arthropodes
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
4-5 hours of work per week
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
FR&EN
Etablissements partenaires
Agreenium
Keywords
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology (1)
Apply Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
Viticulture, oenology (1)
Apply Viticulture, oenology filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
(-)
Remove MOOCs filter
MOOCs
Modules de formation (3)
Apply Modules de formation filter
Langues
(-)
Remove French filter
French
English (1)
Apply English filter
Français & Anglais (1)
Apply Français & Anglais filter
Thematique
Food (1)
Apply Food filter
Regions and environment (1)
Apply Regions and environment filter
Etablissements
(-)
Remove L'Institut Agro Montpellier filter
L'Institut Agro Montpellier
(-)
Remove École Nationale du Génie de l'Eau et de l'Environnement de Strasbourg filter
École Nationale du Génie de l'Eau et de l'Environnement de Strasbourg
AgroParisTech (2)
Apply AgroParisTech filter
INRAE (2)
Apply INRAE filter
L'Institut Agro Rennes-Angers (2)
Apply L'Institut Agro Rennes-Angers filter
Agreenium (1)
Apply Agreenium filter
CIRAD (1)
Apply CIRAD filter
L'Institut Agro Dijon (1)
Apply L'Institut Agro Dijon filter
Niveau d'entrée
(-)
Remove Bac + 2 filter
Bac + 2
(-)
Remove Bac + 2 (concours) filter
Bac + 2 (concours)
(-)
Remove Licence/Bachelor filter
Licence/Bachelor
Bac (2)
Apply Bac filter
Payant
(-)
Remove no filter
no