agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
2 results
logo
MOOC Chimiometrie, chapitre 1/2: les méthodes non supervisées
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
6 à 8 h/semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
FR
Etablissements partenaires
AgroParisTech, L'Institut Agro Montpellier
logo
MOOC Chimiometrie, chapitre 2/2 : les méthodes supervisées
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
6 à 8 h/semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
FR
Etablissements partenaires
Agreenium
Keywords
(-)
Remove Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology
(-)
Remove Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data filter
Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data
(-)
Remove Food, nutrition and human health filter
Food, nutrition and human health
(-)
Remove Viticulture, oenology filter
Viticulture, oenology
(-)
Remove Water filter
Water
Agroecology (1)
Apply Agroecology filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
MOOCs (2)
Apply MOOCs filter
Langues
(-)
Remove French filter
French
(-)
Remove English filter
English
(-)
Remove fr&en filter
fr&en
Thematique
Regions and environment (2)
Apply Regions and environment filter
Etablissements
(-)
Remove INRAE filter
INRAE
ENSAT (2)
Apply ENSAT filter
L'Institut Agro Rennes-Angers (2)
Apply L'Institut Agro Rennes-Angers filter
L'Institut Agro Montpellier (1)
Apply L'Institut Agro Montpellier filter
L'Institut Agro Dijon (1)
Apply L'Institut Agro Dijon filter
Niveau d'entrée
(-)
Remove Bac + 2 filter
Bac + 2
Payant
no (2)
Apply no filter