agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
2 results
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
MOOC La Coopération Agricole
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
1h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
Licence/Bachelor
FR
Etablissements partenaires
Bordeaux Sciences Agro
Keywords
(-)
Remove Food, nutrition and human health filter
Food, nutrition and human health
(-)
Remove Regions and stakeholders, regional development, land-use planning filter
Regions and stakeholders, regional development, land-use planning
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology (1)
Apply Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
Food sciences, formulation (1)
Apply Food sciences, formulation filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
(-)
Remove MOOCs filter
MOOCs
Langues
French (2)
Apply French filter
Thematique
Agriculture and forestry (1)
Apply Agriculture and forestry filter
Food (1)
Apply Food filter
Etablissements
(-)
Remove AgroParisTech filter
AgroParisTech
(-)
Remove L'Institut Agro Dijon filter
L'Institut Agro Dijon
(-)
Remove L'Institut Agro Montpellier filter
L'Institut Agro Montpellier
Niveau d'entrée
(-)
Remove Bac + 2 filter
Bac + 2
Bac (3)
Apply Bac filter
Bac + 2 (concours) (2)
Apply Bac + 2 (concours) filter
Licence/Bachelor (1)
Apply Licence/Bachelor filter
Payant
no (2)
Apply no filter