agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
1 results
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
Keywords
(-)
Remove Food, nutrition and human health filter
Food, nutrition and human health
(-)
Remove Agroecology filter
Agroecology
(-)
Remove Education sciences filter
Education sciences
(-)
Remove Forest, wood filter
Forest, wood
(-)
Remove Landscape, concept, design and engineering of regions filter
Landscape, concept, design and engineering of regions
Food sciences, formulation (1)
Apply Food sciences, formulation filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
(-)
Remove MOOCs filter
MOOCs
Formations post-bac (1)
Apply Formations post-bac filter
Langues
French (1)
Apply French filter
Thematique
Food (1)
Apply Food filter
Etablissements
(-)
Remove L'Institut Agro Dijon filter
L'Institut Agro Dijon
(-)
Remove Agreenium filter
Agreenium
(-)
Remove Ecole Nationale Supérieure de Formation de l'Enseignement Agricole filter
Ecole Nationale Supérieure de Formation de l'Enseignement Agricole
Niveau d'entrée
(-)
Remove Bac + 2 filter
Bac + 2
Bac (1)
Apply Bac filter
Bac + 2 (concours) (1)
Apply Bac + 2 (concours) filter
Payant
no (1)
Apply no filter