agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
1 results
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
Keywords
(-)
Remove Food, nutrition and human health filter
Food, nutrition and human health
(-)
Remove Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology
(-)
Remove Regions and stakeholders, regional development, land-use planning filter
Regions and stakeholders, regional development, land-use planning
(-)
Remove Transformations, processes, industrial management filter
Transformations, processes, industrial management
Food sciences, formulation (1)
Apply Food sciences, formulation filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
(-)
Remove MOOCs filter
MOOCs
Langues
French (1)
Apply French filter
Thematique
(-)
Remove Food filter
Food
Etablissements
(-)
Remove L'Institut Agro Dijon filter
L'Institut Agro Dijon
(-)
Remove École nationale supérieure d'agronomie et des industries alimentaires filter
École nationale supérieure d'agronomie et des industries alimentaires
Niveau d'entrée
(-)
Remove Bac + 2 (concours) filter
Bac + 2 (concours)
Bac + 2 (1)
Apply Bac + 2 filter
Payant
(-)
Remove no filter
no