agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
2 results
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Master Ingénierie de la formation et des systèmes d’emplois (IFSE) - Parcours de la mention Économie du travail et des ressources humaines
Formation
Mixte
,
Niveau d'entrée
Licence/Bachelor
FR
Keywords
(-)
Remove Education sciences filter
Education sciences
(-)
Remove Food, nutrition and human health filter
Food, nutrition and human health
(-)
Remove Agroecology filter
Agroecology
(-)
Remove Biodiversity, environment, ecology, resources, waste filter
Biodiversity, environment, ecology, resources, waste
(-)
Remove Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data filter
Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data
(-)
Remove Soils filter
Soils
Food sciences, formulation (1)
Apply Food sciences, formulation filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
(-)
Remove Masters filter
Masters
(-)
Remove MOOCs filter
MOOCs
Langues
(-)
Remove French filter
French
Thematique
Food (2)
Apply Food filter
Agriculture and forestry (1)
Apply Agriculture and forestry filter
Regions and environment (1)
Apply Regions and environment filter
Etablissements
(-)
Remove Ecole Nationale Supérieure de Formation de l'Enseignement Agricole filter
Ecole Nationale Supérieure de Formation de l'Enseignement Agricole
(-)
Remove L'Institut Agro Dijon filter
L'Institut Agro Dijon
Niveau d'entrée
(-)
Remove Bac + 2 (concours) filter
Bac + 2 (concours)
(-)
Remove Licence/Bachelor filter
Licence/Bachelor
Bac + 2 (1)
Apply Bac + 2 filter
Payant
no (1)
Apply no filter
yes (1)
Apply yes filter