agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
7 results
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
MOOC Gaspillage Alimentaire
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
2h/semaine
Niveau d'entrée
Bac
FR
logo
MOOC Maîtrise des risques professionnels dans le stockage de céréales
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
6 heures à raison d'1h30 par semaine
Niveau d'entrée
Bac
FR
Etablissements partenaires
Agreenium
logo
AfricaGI - Indications Géographiques en Afrique
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Licence/Bachelor
FR
EN
logo
AmlatGI - Indications géographiques en Amérique Latine
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Licence/Bachelor
FR
logo
InterGI - Indications géographiques : une démarche pour le développement local
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
Sur demande
Niveau d'entrée
Licence/Bachelor
FR
EN
logo
Sûreté sanitaire des aliments pour les pays du Sud
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
Sur demande
Niveau d'entrée
Licence/Bachelor
FR
EN
Etablissements partenaires
Université de Montpellier
Keywords
(-)
Remove Food, nutrition and human health filter
Food, nutrition and human health
Management, innovation, performances of enterprises (marketing, economics, management, etc.) (8)
Apply Management, innovation, performances of enterprises (marketing, economics, management, etc.) filter
Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data (6)
Apply Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data filter
Food sciences, formulation (5)
Apply Food sciences, formulation filter
Education sciences (4)
Apply Education sciences filter
One Health (4)
Apply One Health filter
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology (3)
Apply Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
Regions and stakeholders, regional development, land-use planning (3)
Apply Regions and stakeholders, regional development, land-use planning filter
Transformations, processes, industrial management (3)
Apply Transformations, processes, industrial management filter
GIS, geomatics (2)
Apply GIS, geomatics filter
Health and environmental risks, toxicology (2)
Apply Health and environmental risks, toxicology filter
Landscape, concept, design and engineering of regions (2)
Apply Landscape, concept, design and engineering of regions filter
Agroecology (1)
Apply Agroecology filter
Green chemistry, biomass, bioenergy, bioeconomy (1)
Apply Green chemistry, biomass, bioenergy, bioeconomy filter
Mediterranean and tropical agriculture (1)
Apply Mediterranean and tropical agriculture filter
Soils (1)
Apply Soils filter
Viticulture, oenology (1)
Apply Viticulture, oenology filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
Modules de formation (4)
Apply Modules de formation filter
MOOCs (3)
Apply MOOCs filter
Langues
(-)
Remove French filter
French
English (4)
Apply English filter
Thematique
(-)
Remove Food filter
Food
Regions and environment (3)
Apply Regions and environment filter
Agriculture and forestry (1)
Apply Agriculture and forestry filter
Etablissements
CIRAD (4)
Apply CIRAD filter
L'Institut Agro Montpellier (1)
Apply L'Institut Agro Montpellier filter
AgroParisTech (1)
Apply AgroParisTech filter
L'Institut Agro Dijon (1)
Apply L'Institut Agro Dijon filter
Niveau d'entrée
Licence/Bachelor (4)
Apply Licence/Bachelor filter
Bac (2)
Apply Bac filter
Bac + 2 (1)
Apply Bac + 2 filter
Bac + 2 (concours) (1)
Apply Bac + 2 (concours) filter
Payant
yes (4)
Apply yes filter
no (3)
Apply no filter