agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
6 results
logo
MOOC Analyse de données multidimensionnelles
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
5h a week
Niveau d'entrée
Master 1
Master 2
FR
EN
Etablissements partenaires
Agreenium
logo
MOOC Bases en épidémiologie des maladies animales
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
Etablissements partenaires
École Nationale Vétérinaire d'Alfort, École Nationale Vétérinaire de Toulouse
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
MOOC Chimiometrie, chapitre 1/2: les méthodes non supervisées
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
6 à 8 h/semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
FR
Etablissements partenaires
AgroParisTech, L'Institut Agro Montpellier
logo
MOOC Chimiometrie, chapitre 2/2 : les méthodes supervisées
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
6 à 8 h/semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
FR
Etablissements partenaires
Agreenium
logo
MOOC NECTAR : Nématodes Cultures Taxonomie Arthropodes
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
4-5 hours of work per week
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
FR&EN
Etablissements partenaires
Agreenium
Keywords
(-)
Remove Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology
(-)
Remove Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data filter
Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data
(-)
Remove Food, nutrition and human health filter
Food, nutrition and human health
(-)
Remove Veterinary sciences, animal health and welfare filter
Veterinary sciences, animal health and welfare
(-)
Remove Agroecology filter
Agroecology
(-)
Remove Landscape, concept, design and engineering of regions filter
Landscape, concept, design and engineering of regions
(-)
Remove Soils filter
Soils
Food sciences, formulation (1)
Apply Food sciences, formulation filter
One Health (1)
Apply One Health filter
Regions and stakeholders, regional development, land-use planning (1)
Apply Regions and stakeholders, regional development, land-use planning filter
Transformations, processes, industrial management (1)
Apply Transformations, processes, industrial management filter
Viticulture, oenology (1)
Apply Viticulture, oenology filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
(-)
Remove MOOCs filter
MOOCs
Modules de formation (10)
Apply Modules de formation filter
Langues
French (6)
Apply French filter
English (1)
Apply English filter
Français & Anglais (1)
Apply Français & Anglais filter
Thematique
Regions and environment (4)
Apply Regions and environment filter
Animal health and welfare (2)
Apply Animal health and welfare filter
Food (2)
Apply Food filter
Agriculture and forestry (1)
Apply Agriculture and forestry filter
Etablissements
INRAE (2)
Apply INRAE filter
L'Institut Agro Montpellier (1)
Apply L'Institut Agro Montpellier filter
CIRAD (1)
Apply CIRAD filter
L'Institut Agro Dijon (1)
Apply L'Institut Agro Dijon filter
L'Institut Agro Rennes-Angers (1)
Apply L'Institut Agro Rennes-Angers filter
Niveau d'entrée
(-)
Remove Bac + 2 filter
Bac + 2
(-)
Remove Master 2 filter
Master 2
(-)
Remove Licence/Bachelor filter
Licence/Bachelor
Bac (8)
Apply Bac filter
Bac + 2 (concours) (3)
Apply Bac + 2 (concours) filter
Master 1 (2)
Apply Master 1 filter
Vétérinaire (1)
Apply Vétérinaire filter
Payant
(-)
Remove no filter
no