agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
1 results
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
Keywords
(-)
Remove Food, nutrition and human health filter
Food, nutrition and human health
(-)
Remove Food sciences, formulation filter
Food sciences, formulation
(-)
Remove 2505 filter
2505
(-)
Remove Education sciences filter
Education sciences
(-)
Remove Soils filter
Soils
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
MOOCs (1)
Apply MOOCs filter
Langues
French (1)
Apply French filter
Thematique
(-)
Remove Food filter
Food
Etablissements
(-)
Remove L'Institut Agro Dijon filter
L'Institut Agro Dijon
(-)
Remove Bordeaux Sciences Agro filter
Bordeaux Sciences Agro
(-)
Remove Ecole Nationale Supérieure de Formation de l'Enseignement Agricole filter
Ecole Nationale Supérieure de Formation de l'Enseignement Agricole
(-)
Remove ENSAT filter
ENSAT
L'Institut Agro Rennes-Angers (3)
Apply L'Institut Agro Rennes-Angers filter
L'Institut Agro Montpellier (1)
Apply L'Institut Agro Montpellier filter
AgroParisTech (1)
Apply AgroParisTech filter
Niveau d'entrée
Bac + 2 (1)
Apply Bac + 2 filter
Bac + 2 (concours) (1)
Apply Bac + 2 (concours) filter
Payant
(-)
Remove no filter
no
yes (2)
Apply yes filter