agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
4 results
logo
MOOC Gaspillage Alimentaire
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
2h/semaine
Niveau d'entrée
Bac
FR
logo
MOOC NECTAR : Nématodes Cultures Taxonomie Arthropodes
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
4-5 hours of work per week
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
FR&EN
Etablissements partenaires
Agreenium
logo
MOOC Sol et Climat
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
Distance learning, 2 to 3 hours of work per week
Niveau d'entrée
Bac
FR
EN
Etablissements partenaires
Agreenium
logo
MOOC Maîtrise des risques professionnels dans le stockage de céréales
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
6 heures à raison d'1h30 par semaine
Niveau d'entrée
Bac
FR
Etablissements partenaires
Agreenium
Keywords
(-)
Remove Food, nutrition and human health filter
Food, nutrition and human health
(-)
Remove Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology
(-)
Remove One Health filter
One Health
(-)
Remove Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data filter
Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data
(-)
Remove Veterinary sciences, animal health and welfare filter
Veterinary sciences, animal health and welfare
Agroecology (1)
Apply Agroecology filter
Forest, wood (1)
Apply Forest, wood filter
Management, innovation, performances of enterprises (marketing, economics, management, etc.) (1)
Apply Management, innovation, performances of enterprises (marketing, economics, management, etc.) filter
Regions and stakeholders, regional development, land-use planning (1)
Apply Regions and stakeholders, regional development, land-use planning filter
Soils (1)
Apply Soils filter
Transformations, processes, industrial management (1)
Apply Transformations, processes, industrial management filter
Viticulture, oenology (1)
Apply Viticulture, oenology filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
(-)
Remove MOOCs filter
MOOCs
(-)
Remove Prerequisites filter
Prerequisites
Modules de formation (4)
Apply Modules de formation filter
Langues
(-)
Remove French filter
French
(-)
Remove fr&en filter
fr&en
English (1)
Apply English filter
Français & Anglais (1)
Apply Français & Anglais filter
Thematique
Food (2)
Apply Food filter
Regions and environment (2)
Apply Regions and environment filter
Agriculture and forestry (1)
Apply Agriculture and forestry filter
Etablissements
(-)
Remove L'Institut Agro Montpellier filter
L'Institut Agro Montpellier
(-)
Remove AgroParisTech filter
AgroParisTech
(-)
Remove École Nationale du Génie de l'Eau et de l'Environnement de Strasbourg filter
École Nationale du Génie de l'Eau et de l'Environnement de Strasbourg
(-)
Remove École Nationale Vétérinaire d'Alfort filter
École Nationale Vétérinaire d'Alfort
INRAE (2)
Apply INRAE filter
L'Institut Agro Rennes-Angers (2)
Apply L'Institut Agro Rennes-Angers filter
CIRAD (1)
Apply CIRAD filter
L'Institut Agro Dijon (1)
Apply L'Institut Agro Dijon filter
Uved (1)
Apply Uved filter
VetAgro Sup (1)
Apply VetAgro Sup filter
Niveau d'entrée
Bac (3)
Apply Bac filter
Bac + 2 (1)
Apply Bac + 2 filter
Bac + 2 (concours) (1)
Apply Bac + 2 (concours) filter
Payant
no (4)
Apply no filter