agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
8 results
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
MOOC La Coopération Agricole
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
1h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
Licence/Bachelor
FR
Etablissements partenaires
Bordeaux Sciences Agro
logo
MOOC Bio : Comprendre et questionner l’Agriculture Biologique
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
2h-3h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac
FR
Etablissements partenaires
AgroParisTech, Bordeaux Sciences Agro
logo
MOOC Gaspillage Alimentaire
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
2h/semaine
Niveau d'entrée
Bac
FR
logo
MOOC RSE de la Coopération Agricole
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
1 à 2 h/semaine
Niveau d'entrée
Bac
FR
Etablissements partenaires
L'Institut Agro Montpellier
logo
MOOC Semences végétales, quels enjeux pour notre avenir ?
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
2h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac
FR
Etablissements partenaires
AgroParisTech, L'Institut Agro Montpellier, Agreenium
MOOC Agriculture urbaine
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
4 h/semaine
Niveau d'entrée
Bac
FR
Etablissements partenaires
L'Institut Agro Rennes-Angers, ENSAT, INRAE
logo
MOOC Maîtrise des risques professionnels dans le stockage de céréales
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
6 heures à raison d'1h30 par semaine
Niveau d'entrée
Bac
FR
Etablissements partenaires
Agreenium
Keywords
(-)
Remove Food, nutrition and human health filter
Food, nutrition and human health
(-)
Remove Agroecology filter
Agroecology
(-)
Remove Regions and stakeholders, regional development, land-use planning filter
Regions and stakeholders, regional development, land-use planning
(-)
Remove Food sciences, formulation filter
Food sciences, formulation
(-)
Remove Plant sciences and production, plant health horticulture filter
Plant sciences and production, plant health horticulture
(-)
Remove Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology
Forest, wood (2)
Apply Forest, wood filter
Management, innovation, performances of enterprises (marketing, economics, management, etc.) (2)
Apply Management, innovation, performances of enterprises (marketing, economics, management, etc.) filter
Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data (1)
Apply Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data filter
One Health (1)
Apply One Health filter
Transformations, processes, industrial management (1)
Apply Transformations, processes, industrial management filter
Viticulture, oenology (1)
Apply Viticulture, oenology filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
(-)
Remove MOOCs filter
MOOCs
(-)
Remove Diplômes d'établissement filter
Diplômes d'établissement
Modules de formation (8)
Apply Modules de formation filter
Langues
(-)
Remove French filter
French
Thematique
(-)
Remove Agriculture and forestry filter
Agriculture and forestry
(-)
Remove Food filter
Food
Regions and environment (7)
Apply Regions and environment filter
Etablissements
AgroParisTech (2)
Apply AgroParisTech filter
L'Institut Agro Montpellier (1)
Apply L'Institut Agro Montpellier filter
Agreenium (1)
Apply Agreenium filter
Bordeaux Sciences Agro (1)
Apply Bordeaux Sciences Agro filter
L'Institut Agro Dijon (1)
Apply L'Institut Agro Dijon filter
L'Institut Agro Rennes-Angers (1)
Apply L'Institut Agro Rennes-Angers filter
VetAgro Sup (1)
Apply VetAgro Sup filter
Niveau d'entrée
Bac (7)
Apply Bac filter
Bac + 2 (2)
Apply Bac + 2 filter
Bac + 2 (concours) (2)
Apply Bac + 2 (concours) filter
Licence/Bachelor (1)
Apply Licence/Bachelor filter
Payant
(-)
Remove no filter
no
yes (1)
Apply yes filter