agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
2 results
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
MOOC Chimiometrie, chapitre 1/2: les méthodes non supervisées
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
6 à 8 h/semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
FR
Etablissements partenaires
AgroParisTech, L'Institut Agro Montpellier
Keywords
(-)
Remove Food, nutrition and human health filter
Food, nutrition and human health
(-)
Remove Food sciences, formulation filter
Food sciences, formulation
(-)
Remove Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data filter
Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data
(-)
Remove Agroecology filter
Agroecology
(-)
Remove Viticulture, oenology filter
Viticulture, oenology
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology (2)
Apply Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
(-)
Remove MOOCs filter
MOOCs
(-)
Remove Masters filter
Masters
Modules de formation (5)
Apply Modules de formation filter
Langues
(-)
Remove French filter
French
Thematique
(-)
Remove Food filter
Food
(-)
Remove Regions and environment filter
Regions and environment
Etablissements
INRAE (1)
Apply INRAE filter
L'Institut Agro Dijon (1)
Apply L'Institut Agro Dijon filter
Niveau d'entrée
(-)
Remove Bac + 2 filter
Bac + 2
Bac (5)
Apply Bac filter
Bac + 2 (concours) (1)
Apply Bac + 2 (concours) filter
Licence/Bachelor (1)
Apply Licence/Bachelor filter
Master 1 (1)
Apply Master 1 filter
Master 2 (1)
Apply Master 2 filter
Payant
no (2)
Apply no filter