agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
1 results
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
Keywords
(-)
Remove Food, nutrition and human health filter
Food, nutrition and human health
(-)
Remove Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology
(-)
Remove GIS, geomatics filter
GIS, geomatics
(-)
Remove Green chemistry, biomass, bioenergy, bioeconomy filter
Green chemistry, biomass, bioenergy, bioeconomy
(-)
Remove Landscape, concept, design and engineering of regions filter
Landscape, concept, design and engineering of regions
(-)
Remove Soils filter
Soils
(-)
Remove Transformations, processes, industrial management filter
Transformations, processes, industrial management
(-)
Remove Water filter
Water
Food sciences, formulation (1)
Apply Food sciences, formulation filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
(-)
Remove MOOCs filter
MOOCs
Modules de formation (3)
Apply Modules de formation filter
Diplômes d'établissement (1)
Apply Diplômes d'établissement filter
Langues
French (1)
Apply French filter
Thematique
Food (1)
Apply Food filter
Etablissements
(-)
Remove L'Institut Agro Dijon filter
L'Institut Agro Dijon
(-)
Remove École nationale supérieure d'agronomie et des industries alimentaires filter
École nationale supérieure d'agronomie et des industries alimentaires
(-)
Remove ENSAT filter
ENSAT
L'Institut Agro Montpellier (1)
Apply L'Institut Agro Montpellier filter
INRAE (1)
Apply INRAE filter
Niveau d'entrée
(-)
Remove Bac + 2 filter
Bac + 2
Bac + 2 (concours) (1)
Apply Bac + 2 (concours) filter
Payant
no (1)
Apply no filter