agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
4 results
logo
MOOC Bases en épidémiologie des maladies animales
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
Etablissements partenaires
École Nationale Vétérinaire d'Alfort, École Nationale Vétérinaire de Toulouse
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
MOOC Chimiometrie, chapitre 1/2: les méthodes non supervisées
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
6 à 8 h/semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
FR
Etablissements partenaires
AgroParisTech, L'Institut Agro Montpellier
logo
MOOC Bien-être des animaux d'élevage
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
2-3 h/semaine
Niveau d'entrée
Master 1
Vétérinaire
FR
Etablissements partenaires
Oniris, AgroParisTech, Agreenium
Keywords
(-)
Remove Veterinary sciences, animal health and welfare filter
Veterinary sciences, animal health and welfare
(-)
Remove Food, nutrition and human health filter
Food, nutrition and human health
(-)
Remove Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data filter
Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data
(-)
Remove Education sciences filter
Education sciences
(-)
Remove Soils filter
Soils
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology (2)
Apply Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
One Health (2)
Apply One Health filter
Animal sciences and production, livestock (1)
Apply Animal sciences and production, livestock filter
Food sciences, formulation (1)
Apply Food sciences, formulation filter
Regions and stakeholders, regional development, land-use planning (1)
Apply Regions and stakeholders, regional development, land-use planning filter
Transformations, processes, industrial management (1)
Apply Transformations, processes, industrial management filter
Viticulture, oenology (1)
Apply Viticulture, oenology filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
(-)
Remove MOOCs filter
MOOCs
Modules de formation (5)
Apply Modules de formation filter
Langues
(-)
Remove French filter
French
(-)
Remove English filter
English
Thematique
Animal health and welfare (2)
Apply Animal health and welfare filter
Food (1)
Apply Food filter
Regions and environment (1)
Apply Regions and environment filter
Etablissements
CIRAD (1)
Apply CIRAD filter
INRAE (1)
Apply INRAE filter
L'Institut Agro Dijon (1)
Apply L'Institut Agro Dijon filter
VetAgro Sup (1)
Apply VetAgro Sup filter
Niveau d'entrée
(-)
Remove Bac + 2 filter
Bac + 2
(-)
Remove Vétérinaire filter
Vétérinaire
(-)
Remove Licence/Bachelor filter
Licence/Bachelor
Bac (4)
Apply Bac filter
Bac + 2 (concours) (2)
Apply Bac + 2 (concours) filter
Master 1 (2)
Apply Master 1 filter
Master 2 (1)
Apply Master 2 filter
Payant
(-)
Remove no filter
no