agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
1 results
logo
MOOC Chimiometrie, chapitre 2/2 : les méthodes supervisées
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
6 à 8 h/semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
FR
Etablissements partenaires
Agreenium
Keywords
(-)
Remove Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology
(-)
Remove Food sciences, formulation filter
Food sciences, formulation
(-)
Remove Forest, wood filter
Forest, wood
(-)
Remove Soils filter
Soils
(-)
Remove Transformations, processes, industrial management filter
Transformations, processes, industrial management
(-)
Remove Water filter
Water
Agroecology (1)
Apply Agroecology filter
Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data (1)
Apply Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
MOOCs (1)
Apply MOOCs filter
Langues
French (1)
Apply French filter
Thematique
(-)
Remove Regions and environment filter
Regions and environment
(-)
Remove Agriculture and forestry filter
Agriculture and forestry
(-)
Remove Food filter
Food
Etablissements
(-)
Remove INRAE filter
INRAE
L'Institut Agro Rennes-Angers (5)
Apply L'Institut Agro Rennes-Angers filter
AgroParisTech (4)
Apply AgroParisTech filter
ENSAT (3)
Apply ENSAT filter
L'Institut Agro Montpellier (2)
Apply L'Institut Agro Montpellier filter
L'Institut Agro Dijon (2)
Apply L'Institut Agro Dijon filter
Agreenium (1)
Apply Agreenium filter
Bordeaux Sciences Agro (1)
Apply Bordeaux Sciences Agro filter
CIRAD (1)
Apply CIRAD filter
École Nationale du Génie de l'Eau et de l'Environnement de Strasbourg (1)
Apply École Nationale du Génie de l'Eau et de l'Environnement de Strasbourg filter
École nationale supérieure d'agronomie et des industries alimentaires (1)
Apply École nationale supérieure d'agronomie et des industries alimentaires filter
ENSTIB (1)
Apply ENSTIB filter
Niveau d'entrée
Bac + 2 (1)
Apply Bac + 2 filter
Payant
no (1)
Apply no filter