agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
2 results
logo
@ – Pratique des SIG : utiliser le logiciel libre QGIS
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac
FR
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
Keywords
(-)
Remove Food sciences, formulation filter
Food sciences, formulation
(-)
Remove GIS, geomatics filter
GIS, geomatics
(-)
Remove Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology
(-)
Remove Health and environmental risks, toxicology filter
Health and environmental risks, toxicology
(-)
Remove Transformations, processes, industrial management filter
Transformations, processes, industrial management
Food, nutrition and human health (1)
Apply Food, nutrition and human health filter
Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data (1)
Apply Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
Modules de formation (1)
Apply Modules de formation filter
MOOCs (1)
Apply MOOCs filter
Langues
French (2)
Apply French filter
Thematique
(-)
Remove Food filter
Food
Agriculture and forestry (2)
Apply Agriculture and forestry filter
Regions and environment (2)
Apply Regions and environment filter
Etablissements
(-)
Remove Bordeaux Sciences Agro filter
Bordeaux Sciences Agro
(-)
Remove L'Institut Agro Dijon filter
L'Institut Agro Dijon
(-)
Remove INRAE filter
INRAE
L'Institut Agro Rennes-Angers (4)
Apply L'Institut Agro Rennes-Angers filter
CIRAD (2)
Apply CIRAD filter
ENSAT (2)
Apply ENSAT filter
Agreenium (1)
Apply Agreenium filter
AgroParisTech (1)
Apply AgroParisTech filter
École nationale supérieure d'agronomie et des industries alimentaires (1)
Apply École nationale supérieure d'agronomie et des industries alimentaires filter
Uved (1)
Apply Uved filter
Niveau d'entrée
Bac (1)
Apply Bac filter
Bac + 2 (1)
Apply Bac + 2 filter
Bac + 2 (concours) (1)
Apply Bac + 2 (concours) filter
Payant
no (1)
Apply no filter
yes (1)
Apply yes filter