agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
4 results
logo
MOOC Anatomie du bois
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
25 heures à raison de 5h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac
FR
Etablissements partenaires
Université de Lorraine, Agreenium
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
MOOC NECTAR : Nématodes Cultures Taxonomie Arthropodes
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
4-5 hours of work per week
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
FR&EN
Etablissements partenaires
Agreenium
logo
MOOC Maîtrise des risques professionnels dans le stockage de céréales
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
6 heures à raison d'1h30 par semaine
Niveau d'entrée
Bac
FR
Etablissements partenaires
Agreenium
Keywords
(-)
Remove Food, nutrition and human health filter
Food, nutrition and human health
(-)
Remove Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology
(-)
Remove Forest, wood filter
Forest, wood
(-)
Remove Plant sciences and production, plant health horticulture filter
Plant sciences and production, plant health horticulture
(-)
Remove Transformations, processes, industrial management filter
Transformations, processes, industrial management
Agroecology (1)
Apply Agroecology filter
Food sciences, formulation (1)
Apply Food sciences, formulation filter
Management, innovation, performances of enterprises (marketing, economics, management, etc.) (1)
Apply Management, innovation, performances of enterprises (marketing, economics, management, etc.) filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
(-)
Remove MOOCs filter
MOOCs
Formations post-bac (2)
Apply Formations post-bac filter
Langues
(-)
Remove French filter
French
Français & Anglais (1)
Apply Français & Anglais filter
Thematique
Agriculture and forestry (2)
Apply Agriculture and forestry filter
Food (2)
Apply Food filter
Regions and environment (1)
Apply Regions and environment filter
Etablissements
(-)
Remove L'Institut Agro Montpellier filter
L'Institut Agro Montpellier
(-)
Remove ENSTIB filter
ENSTIB
(-)
Remove L'Institut Agro Dijon filter
L'Institut Agro Dijon
AgroParisTech (1)
Apply AgroParisTech filter
L'Institut Agro Rennes-Angers (1)
Apply L'Institut Agro Rennes-Angers filter
Niveau d'entrée
(-)
Remove Bac filter
Bac
(-)
Remove Bac + 2 (concours) filter
Bac + 2 (concours)
Bac + 2 (2)
Apply Bac + 2 filter
Payant
no (4)
Apply no filter