agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
2 results
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
MOOC Anatomie du bois
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
25 heures à raison de 5h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac
FR
Etablissements partenaires
Université de Lorraine, Agreenium
Keywords
(-)
Remove Food, nutrition and human health filter
Food, nutrition and human health
(-)
Remove Food sciences, formulation filter
Food sciences, formulation
(-)
Remove Forest, wood filter
Forest, wood
(-)
Remove Agroecology filter
Agroecology
(-)
Remove Education sciences filter
Education sciences
(-)
Remove GIS, geomatics filter
GIS, geomatics
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
MOOCs (2)
Apply MOOCs filter
Langues
French (2)
Apply French filter
Thematique
Agriculture and forestry (1)
Apply Agriculture and forestry filter
Food (1)
Apply Food filter
Etablissements
(-)
Remove ENSTIB filter
ENSTIB
(-)
Remove L'Institut Agro Dijon filter
L'Institut Agro Dijon
L'Institut Agro Rennes-Angers (4)
Apply L'Institut Agro Rennes-Angers filter
L'Institut Agro Montpellier (3)
Apply L'Institut Agro Montpellier filter
AgroParisTech (3)
Apply AgroParisTech filter
Agreenium (1)
Apply Agreenium filter
CIRAD (1)
Apply CIRAD filter
VetAgro Sup (1)
Apply VetAgro Sup filter
Niveau d'entrée
(-)
Remove Bac filter
Bac
(-)
Remove Bac + 2 (concours) filter
Bac + 2 (concours)
Bac + 2 (1)
Apply Bac + 2 filter
Payant
(-)
Remove no filter
no
yes (1)
Apply yes filter