agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
11 results
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Hygiène alimentaire
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Formation Écologie
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
FR
logo
Formation Microbiologie
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
FR
logo
Formation Pédologie
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
FR
logo
Notions de base en statistiques
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
A la demande en 2022
Niveau d'entrée
Licence/Bachelor
FR
logo
AfricaGI - Indications Géographiques en Afrique
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Licence/Bachelor
FR
EN
logo
AmlatGI - Indications géographiques en Amérique Latine
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Licence/Bachelor
FR
logo
AsiaGI - Pour le développement des Indications Géographiques en Asie
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
Sur demande
Niveau d'entrée
Licence/Bachelor
EN
logo
InterGI - Indications géographiques : une démarche pour le développement local
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
Sur demande
Niveau d'entrée
Licence/Bachelor
FR
EN
1
2
suivant ›
dernier »
11 results
Keywords
(-)
Remove Food, nutrition and human health filter
Food, nutrition and human health
(-)
Remove One Health filter
One Health
(-)
Remove Landscape, concept, design and engineering of regions filter
Landscape, concept, design and engineering of regions
(-)
Remove GIS, geomatics filter
GIS, geomatics
(-)
Remove Soils filter
Soils
(-)
Remove 2505 filter
2505
Food sciences, formulation (5)
Apply Food sciences, formulation filter
Regions and stakeholders, regional development, land-use planning (4)
Apply Regions and stakeholders, regional development, land-use planning filter
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology (3)
Apply Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
Management, innovation, performances of enterprises (marketing, economics, management, etc.) (3)
Apply Management, innovation, performances of enterprises (marketing, economics, management, etc.) filter
Transformations, processes, industrial management (3)
Apply Transformations, processes, industrial management filter
Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data (2)
Apply Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data filter
Education sciences (1)
Apply Education sciences filter
Green chemistry, biomass, bioenergy, bioeconomy (1)
Apply Green chemistry, biomass, bioenergy, bioeconomy filter
Health and environmental risks, toxicology (1)
Apply Health and environmental risks, toxicology filter
Viticulture, oenology (1)
Apply Viticulture, oenology filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
Modules de formation (10)
Apply Modules de formation filter
MOOCs (1)
Apply MOOCs filter
Langues
French (10)
Apply French filter
English (4)
Apply English filter
Thematique
(-)
Remove Food filter
Food
Regions and environment (12)
Apply Regions and environment filter
Agriculture and forestry (8)
Apply Agriculture and forestry filter
Animal health and welfare (5)
Apply Animal health and welfare filter
Etablissements
CIRAD (6)
Apply CIRAD filter
ENSAT (3)
Apply ENSAT filter
L'Institut Agro Dijon (1)
Apply L'Institut Agro Dijon filter
L'Institut Agro Rennes-Angers (1)
Apply L'Institut Agro Rennes-Angers filter
Niveau d'entrée
(-)
Remove Licence/Bachelor filter
Licence/Bachelor
(-)
Remove Bac + 2 filter
Bac + 2
Bac (3)
Apply Bac filter
Bac + 2 (concours) (2)
Apply Bac + 2 (concours) filter
Payant
(-)
Remove yes filter
yes
(-)
Remove no filter
no