agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
8 results
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
PEPITES : Services Ecosytémiques et processus écologiques des sols
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Licence/Bachelor
FR
logo
MOOC Gaspillage Alimentaire
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
2h/semaine
Niveau d'entrée
Bac
FR
logo
CHIMACTIV : Ressources pédagogiques numériques interactives dans l'analyse chimique de milieux complexes
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Master 1
FR
Etablissements partenaires
Université Paris-Saclay
logo
MOOC Industries agroalimentaires : gagnez en performance energétique
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
1 h à 2 h/semaine
Niveau d'entrée
Licence/Bachelor
FR
Etablissements partenaires
Oniris
logo
MOOC NECTAR : Nématodes Cultures Taxonomie Arthropodes
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
4-5 hours of work per week
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
FR&EN
Etablissements partenaires
Agreenium
logo
MOOC Sol et Climat
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
Distance learning, 2 to 3 hours of work per week
Niveau d'entrée
Bac
FR
EN
Etablissements partenaires
Agreenium
logo
MOOC Maîtrise des risques professionnels dans le stockage de céréales
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
6 heures à raison d'1h30 par semaine
Niveau d'entrée
Bac
FR
Etablissements partenaires
Agreenium
Keywords
(-)
Remove Food, nutrition and human health filter
Food, nutrition and human health
(-)
Remove Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology
(-)
Remove Soils filter
Soils
(-)
Remove Food sciences, formulation filter
Food sciences, formulation
(-)
Remove Transformations, processes, industrial management filter
Transformations, processes, industrial management
(-)
Remove Animal sciences and production, livestock filter
Animal sciences and production, livestock
Agroecology (5)
Apply Agroecology filter
Regions and stakeholders, regional development, land-use planning (3)
Apply Regions and stakeholders, regional development, land-use planning filter
Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data (2)
Apply Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data filter
One Health (2)
Apply One Health filter
Biodiversity, environment, ecology, resources, waste (1)
Apply Biodiversity, environment, ecology, resources, waste filter
Forest, wood (1)
Apply Forest, wood filter
GIS, geomatics (1)
Apply GIS, geomatics filter
Landscape, concept, design and engineering of regions (1)
Apply Landscape, concept, design and engineering of regions filter
Management, innovation, performances of enterprises (marketing, economics, management, etc.) (1)
Apply Management, innovation, performances of enterprises (marketing, economics, management, etc.) filter
Plant sciences and production, plant health horticulture (1)
Apply Plant sciences and production, plant health horticulture filter
Viticulture, oenology (1)
Apply Viticulture, oenology filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
MOOCs (6)
Apply MOOCs filter
Modules de formation (1)
Apply Modules de formation filter
Langues
French (8)
Apply French filter
English (1)
Apply English filter
Français & Anglais (1)
Apply Français & Anglais filter
Thematique
Food (4)
Apply Food filter
Regions and environment (3)
Apply Regions and environment filter
Agriculture and forestry (1)
Apply Agriculture and forestry filter
Etablissements
(-)
Remove AgroParisTech filter
AgroParisTech
(-)
Remove L'Institut Agro Montpellier filter
L'Institut Agro Montpellier
(-)
Remove L'Institut Agro Dijon filter
L'Institut Agro Dijon
(-)
Remove École nationale supérieure d'agronomie et des industries alimentaires filter
École nationale supérieure d'agronomie et des industries alimentaires
L'Institut Agro Rennes-Angers (5)
Apply L'Institut Agro Rennes-Angers filter
Agreenium (1)
Apply Agreenium filter
INRAE (1)
Apply INRAE filter
VetAgro Sup (1)
Apply VetAgro Sup filter
Niveau d'entrée
Bac (3)
Apply Bac filter
Bac + 2 (2)
Apply Bac + 2 filter
Bac + 2 (concours) (2)
Apply Bac + 2 (concours) filter
Licence/Bachelor (2)
Apply Licence/Bachelor filter
Master 1 (1)
Apply Master 1 filter
Payant
(-)
Remove no filter
no
yes (2)
Apply yes filter