agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
2 results
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
MOOC Anatomie du bois
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
25 heures à raison de 5h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac
FR
Etablissements partenaires
Université de Lorraine, Agreenium
Keywords
(-)
Remove Food sciences, formulation filter
Food sciences, formulation
(-)
Remove Forest, wood filter
Forest, wood
(-)
Remove Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology
(-)
Remove Biodiversity, environment, ecology, resources, waste filter
Biodiversity, environment, ecology, resources, waste
Agroecology (1)
Apply Agroecology filter
Food, nutrition and human health (1)
Apply Food, nutrition and human health filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
(-)
Remove MOOCs filter
MOOCs
Formations post-bac (2)
Apply Formations post-bac filter
Langues
(-)
Remove French filter
French
Thematique
Agriculture and forestry (1)
Apply Agriculture and forestry filter
Food (1)
Apply Food filter
Etablissements
(-)
Remove ENSTIB filter
ENSTIB
(-)
Remove L'Institut Agro Dijon filter
L'Institut Agro Dijon
(-)
Remove Agreenium filter
Agreenium
L'Institut Agro Montpellier (1)
Apply L'Institut Agro Montpellier filter
Uved (1)
Apply Uved filter
Niveau d'entrée
(-)
Remove Bac filter
Bac
(-)
Remove Bac + 2 (concours) filter
Bac + 2 (concours)
Bac + 2 (1)
Apply Bac + 2 filter
Payant
no (2)
Apply no filter