agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
5 results
logo
Quelles connaissances scientifiques pour concevoir des systèmes de culture biologiques ?
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
2h par semaine
Niveau d'entrée
Master 1
FR
logo
DU Bioprocess Engineering Online
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
organisation par module de 30 h
Niveau d'entrée
Bac + 2
Licence/Bachelor
FR
EN
Etablissements partenaires
Université de Lorraine
logo
Brevet de Technicien Supérieur Agricole agronomie- productions végétales (APV)
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac
Bac + 2
FR
logo
Brevet de Technicien Supérieur Agricole analyse, conduite et stratégie de l’entreprise agricole
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac
Bac + 2
FR
logo
Le pilotage stratégique de l’entreprise agricole : outils et démarches pour l’enseigner en équipe
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
La formation comprend deux sessions de trois jours
Niveau d'entrée
Bac + 2
FR
Keywords
(-)
Remove Management, innovation, performances of enterprises (marketing, economics, management, etc.) filter
Management, innovation, performances of enterprises (marketing, economics, management, etc.)
(-)
Remove Agroecology filter
Agroecology
(-)
Remove Plant sciences and production, plant health horticulture filter
Plant sciences and production, plant health horticulture
(-)
Remove Transformations, processes, industrial management filter
Transformations, processes, industrial management
(-)
Remove Food, nutrition and human health filter
Food, nutrition and human health
(-)
Remove Food sciences, formulation filter
Food sciences, formulation
(-)
Remove Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data filter
Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data
One Health (3)
Apply One Health filter
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology (2)
Apply Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
Public policies, agricultural development (2)
Apply Public policies, agricultural development filter
Animal sciences and production, livestock (1)
Apply Animal sciences and production, livestock filter
Biodiversity, environment, ecology, resources, waste (1)
Apply Biodiversity, environment, ecology, resources, waste filter
Education sciences (1)
Apply Education sciences filter
Forest, wood (1)
Apply Forest, wood filter
Green chemistry, biomass, bioenergy, bioeconomy (1)
Apply Green chemistry, biomass, bioenergy, bioeconomy filter
Soils (1)
Apply Soils filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
Formations post-bac (2)
Apply Formations post-bac filter
Modules de formation (2)
Apply Modules de formation filter
Diplômes d'établissement (1)
Apply Diplômes d'établissement filter
Langues
(-)
Remove French filter
French
English (1)
Apply English filter
Thematique
Agriculture and forestry (4)
Apply Agriculture and forestry filter
Food (1)
Apply Food filter
Regions and environment (1)
Apply Regions and environment filter
Etablissements
L'Institut Agro Dijon (2)
Apply L'Institut Agro Dijon filter
L'Institut Agro Montpellier (1)
Apply L'Institut Agro Montpellier filter
École nationale supérieure d'agronomie et des industries alimentaires (1)
Apply École nationale supérieure d'agronomie et des industries alimentaires filter
L'Institut Agro Rennes-Angers (1)
Apply L'Institut Agro Rennes-Angers filter
Niveau d'entrée
(-)
Remove Bac + 2 filter
Bac + 2
(-)
Remove Master 1 filter
Master 1
Licence/Bachelor (9)
Apply Licence/Bachelor filter
Bac (5)
Apply Bac filter
Payant
(-)
Remove yes filter
yes
no (11)
Apply no filter