agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
6 results
logo
MOOC Bases en épidémiologie des maladies animales
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
Etablissements partenaires
École Nationale Vétérinaire d'Alfort, École Nationale Vétérinaire de Toulouse
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Agroécologie (IBAR : Especes Invasives)
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
Sur demande
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
Etablissements partenaires
Uved
logo
Brevet de Technicien Supérieur Agricole agronomie- productions végétales (APV)
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac
Bac + 2
FR
logo
Brevet de Technicien Supérieur Agricole gestion forestière
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac
Bac + 2
FR
logo
Brevet de Technicien Supérieur Agricole productions animales
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac
Bac + 2
FR
Keywords
(-)
Remove One Health filter
One Health
(-)
Remove Agroecology filter
Agroecology
(-)
Remove Animal sciences and production, livestock filter
Animal sciences and production, livestock
(-)
Remove Food, nutrition and human health filter
Food, nutrition and human health
(-)
Remove Forest, wood filter
Forest, wood
(-)
Remove Mediterranean and tropical agriculture filter
Mediterranean and tropical agriculture
(-)
Remove Plant sciences and production, plant health horticulture filter
Plant sciences and production, plant health horticulture
(-)
Remove Soils filter
Soils
Public policies, agricultural development (2)
Apply Public policies, agricultural development filter
Biodiversity, environment, ecology, resources, waste (1)
Apply Biodiversity, environment, ecology, resources, waste filter
Food sciences, formulation (1)
Apply Food sciences, formulation filter
Management, innovation, performances of enterprises (marketing, economics, management, etc.) (1)
Apply Management, innovation, performances of enterprises (marketing, economics, management, etc.) filter
Veterinary sciences, animal health and welfare (1)
Apply Veterinary sciences, animal health and welfare filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
Formations post-bac (3)
Apply Formations post-bac filter
MOOCs (2)
Apply MOOCs filter
Modules de formation (1)
Apply Modules de formation filter
Langues
(-)
Remove French filter
French
Thematique
Agriculture and forestry (3)
Apply Agriculture and forestry filter
Animal health and welfare (2)
Apply Animal health and welfare filter
Regions and environment (2)
Apply Regions and environment filter
Food (1)
Apply Food filter
Etablissements
(-)
Remove L'Institut Agro Dijon filter
L'Institut Agro Dijon
(-)
Remove CIRAD filter
CIRAD
ENSAT (4)
Apply ENSAT filter
INRAE (1)
Apply INRAE filter
L'Institut Agro Rennes-Angers (1)
Apply L'Institut Agro Rennes-Angers filter
Niveau d'entrée
(-)
Remove Bac + 2 filter
Bac + 2
Licence/Bachelor (6)
Apply Licence/Bachelor filter
Bac (5)
Apply Bac filter
Bac + 2 (concours) (3)
Apply Bac + 2 (concours) filter
Vétérinaire (1)
Apply Vétérinaire filter
Payant
no (3)
Apply no filter
yes (3)
Apply yes filter