agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
9 results
logo
Dynamique des populations marines exploitées et gestion des pêches
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
2h par semaine
Niveau d'entrée
Licence/Bachelor
FR
logo
Hygiène alimentaire
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Territ’Eau : Rôle du paysage et des pratiques agricoles sur la qualité de l’eau
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Infrastructures et Web de Données Spatiales
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Marketing opérationnel : marketing mix etincidences stratégiques (3ème partie)
Formation
A distance
,
FR
logo
Marketing opérationnel : marques etpackaging (2ème partie)
Formation
A distance
,
FR
logo
Marketing stratégique : concepts et outils (1ère partie)
Formation
A distance
,
FR
logo
Formation Biologie cellulaire et moléculaire
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
FR
logo
Formation Microbiologie
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
FR
Keywords
(-)
Remove Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology
(-)
Remove Management, innovation, performances of enterprises (marketing, economics, management, etc.) filter
Management, innovation, performances of enterprises (marketing, economics, management, etc.)
(-)
Remove Fisheries and aquaculture filter
Fisheries and aquaculture
(-)
Remove GIS, geomatics filter
GIS, geomatics
(-)
Remove Water filter
Water
(-)
Remove Food, nutrition and human health filter
Food, nutrition and human health
(-)
Remove Mediterranean and tropical agriculture filter
Mediterranean and tropical agriculture
Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data (4)
Apply Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data filter
Food sciences, formulation (3)
Apply Food sciences, formulation filter
One Health (3)
Apply One Health filter
Biodiversity, environment, ecology, resources, waste (1)
Apply Biodiversity, environment, ecology, resources, waste filter
Regions and stakeholders, regional development, land-use planning (1)
Apply Regions and stakeholders, regional development, land-use planning filter
Soils (1)
Apply Soils filter
Transformations, processes, industrial management (1)
Apply Transformations, processes, industrial management filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
(-)
Remove Modules de formation filter
Modules de formation
Langues
French (9)
Apply French filter
Thematique
(-)
Remove Regions and environment filter
Regions and environment
(-)
Remove Food filter
Food
Agriculture and forestry (5)
Apply Agriculture and forestry filter
Animal health and welfare (5)
Apply Animal health and welfare filter
Etablissements
(-)
Remove L'Institut Agro Rennes-Angers filter
L'Institut Agro Rennes-Angers
(-)
Remove ENSAT filter
ENSAT
CIRAD (10)
Apply CIRAD filter
AgroParisTech (2)
Apply AgroParisTech filter
Bordeaux Sciences Agro (1)
Apply Bordeaux Sciences Agro filter
École Nationale du Génie de l'Eau et de l'Environnement de Strasbourg (1)
Apply École Nationale du Génie de l'Eau et de l'Environnement de Strasbourg filter
Uved (1)
Apply Uved filter
Niveau d'entrée
Bac + 2 (5)
Apply Bac + 2 filter
Bac + 2 (concours) (3)
Apply Bac + 2 (concours) filter
Licence/Bachelor (1)
Apply Licence/Bachelor filter
Payant
yes (6)
Apply yes filter
no (3)
Apply no filter