agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
8 results
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
MOOC La Coopération Agricole
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
1h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
Licence/Bachelor
FR
Etablissements partenaires
Bordeaux Sciences Agro
logo
MOOC RSE de la Coopération Agricole
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
1 à 2 h/semaine
Niveau d'entrée
Bac
FR
Etablissements partenaires
L'Institut Agro Montpellier
logo
MOOC Semences végétales, quels enjeux pour notre avenir ?
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
2h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac
FR
Etablissements partenaires
AgroParisTech, L'Institut Agro Montpellier, Agreenium
logo
Biodiversité (MOOC UVED)
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
Sur demande
Niveau d'entrée
Bac
FR
logo
Brevet de Technicien Supérieur Agricole agronomie- productions végétales (APV)
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac
Bac + 2
FR
logo
Brevet de Technicien Supérieur Agricole gestion et protection de la nature
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac
Bac + 2
FR
logo
Brevet de Technicien Supérieur Agricole viticulture-œnologie
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac
FR
Keywords
(-)
Remove Biodiversity, environment, ecology, resources, waste filter
Biodiversity, environment, ecology, resources, waste
(-)
Remove Plant sciences and production, plant health horticulture filter
Plant sciences and production, plant health horticulture
(-)
Remove Regions and stakeholders, regional development, land-use planning filter
Regions and stakeholders, regional development, land-use planning
(-)
Remove Food sciences, formulation filter
Food sciences, formulation
(-)
Remove Viticulture, oenology filter
Viticulture, oenology
Agroecology (4)
Apply Agroecology filter
One Health (4)
Apply One Health filter
Food, nutrition and human health (3)
Apply Food, nutrition and human health filter
Management, innovation, performances of enterprises (marketing, economics, management, etc.) (3)
Apply Management, innovation, performances of enterprises (marketing, economics, management, etc.) filter
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology (2)
Apply Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
Forest, wood (2)
Apply Forest, wood filter
Public policies, agricultural development (2)
Apply Public policies, agricultural development filter
Animal sciences and production, livestock (1)
Apply Animal sciences and production, livestock filter
Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data (1)
Apply Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data filter
Soils (1)
Apply Soils filter
Veterinary sciences, animal health and welfare (1)
Apply Veterinary sciences, animal health and welfare filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
(-)
Remove MOOCs filter
MOOCs
(-)
Remove Formations post-bac filter
Formations post-bac
Modules de formation (6)
Apply Modules de formation filter
Langues
French (8)
Apply French filter
Thematique
Agriculture and forestry (6)
Apply Agriculture and forestry filter
Regions and environment (3)
Apply Regions and environment filter
Food (1)
Apply Food filter
Etablissements
L'Institut Agro Dijon (4)
Apply L'Institut Agro Dijon filter
AgroParisTech (1)
Apply AgroParisTech filter
Bordeaux Sciences Agro (1)
Apply Bordeaux Sciences Agro filter
L'Institut Agro Rennes-Angers (1)
Apply L'Institut Agro Rennes-Angers filter
Uved (1)
Apply Uved filter
Niveau d'entrée
(-)
Remove Bac filter
Bac
(-)
Remove Bac + 2 filter
Bac + 2
Bac + 2 (concours) (2)
Apply Bac + 2 (concours) filter
Licence/Bachelor (2)
Apply Licence/Bachelor filter
Payant
no (5)
Apply no filter
yes (3)
Apply yes filter