agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
7 results
logo
MOOC Bases en épidémiologie des maladies animales
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
Etablissements partenaires
École Nationale Vétérinaire d'Alfort, École Nationale Vétérinaire de Toulouse
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Approfondissement en génie des procédés
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Hygiène alimentaire
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Agroécologie (IBAR : Especes Invasives)
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
Sur demande
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
Etablissements partenaires
Uved
logo
Territ’Eau : Rôle du paysage et des pratiques agricoles sur la qualité de l’eau
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
MOOC NECTAR : Nématodes Cultures Taxonomie Arthropodes
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
4-5 hours of work per week
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
FR&EN
Etablissements partenaires
Agreenium
Keywords
(-)
Remove One Health filter
One Health
(-)
Remove Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology
(-)
Remove Food, nutrition and human health filter
Food, nutrition and human health
(-)
Remove Mediterranean and tropical agriculture filter
Mediterranean and tropical agriculture
(-)
Remove Transformations, processes, industrial management filter
Transformations, processes, industrial management
(-)
Remove Water filter
Water
(-)
Remove Biodiversity, environment, ecology, resources, waste filter
Biodiversity, environment, ecology, resources, waste
Food sciences, formulation (4)
Apply Food sciences, formulation filter
Regions and stakeholders, regional development, land-use planning (2)
Apply Regions and stakeholders, regional development, land-use planning filter
Agroecology (1)
Apply Agroecology filter
GIS, geomatics (1)
Apply GIS, geomatics filter
Veterinary sciences, animal health and welfare (1)
Apply Veterinary sciences, animal health and welfare filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
Modules de formation (4)
Apply Modules de formation filter
MOOCs (3)
Apply MOOCs filter
Langues
French (7)
Apply French filter
Français & Anglais (1)
Apply Français & Anglais filter
Thematique
Food (3)
Apply Food filter
Regions and environment (3)
Apply Regions and environment filter
Animal health and welfare (1)
Apply Animal health and welfare filter
Etablissements
L'Institut Agro Rennes-Angers (3)
Apply L'Institut Agro Rennes-Angers filter
CIRAD (2)
Apply CIRAD filter
L'Institut Agro Montpellier (1)
Apply L'Institut Agro Montpellier filter
L'Institut Agro Dijon (1)
Apply L'Institut Agro Dijon filter
Niveau d'entrée
(-)
Remove Bac + 2 (concours) filter
Bac + 2 (concours)
Bac + 2 (14)
Apply Bac + 2 filter
Licence/Bachelor (11)
Apply Licence/Bachelor filter
Bac (8)
Apply Bac filter
Master 1 (2)
Apply Master 1 filter
Vétérinaire (2)
Apply Vétérinaire filter
Master 2 (1)
Apply Master 2 filter
Payant
no (7)
Apply no filter