agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
8 results
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
AfricaGI - Indications Géographiques en Afrique
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Licence/Bachelor
FR
EN
logo
AmlatGI - Indications géographiques en Amérique Latine
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Licence/Bachelor
FR
logo
InterGI - Indications géographiques : une démarche pour le développement local
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
Sur demande
Niveau d'entrée
Licence/Bachelor
FR
EN
logo
Sûreté sanitaire des aliments pour les pays du Sud
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
Sur demande
Niveau d'entrée
Licence/Bachelor
FR
EN
Etablissements partenaires
Université de Montpellier
logo
Filtration
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Hygiène alimentaire
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Science du lait
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
Keywords
(-)
Remove Food, nutrition and human health filter
Food, nutrition and human health
(-)
Remove Food sciences, formulation filter
Food sciences, formulation
(-)
Remove Landscape, concept, design and engineering of regions filter
Landscape, concept, design and engineering of regions
Regions and stakeholders, regional development, land-use planning (3)
Apply Regions and stakeholders, regional development, land-use planning filter
Transformations, processes, industrial management (3)
Apply Transformations, processes, industrial management filter
Management, innovation, performances of enterprises (marketing, economics, management, etc.) (2)
Apply Management, innovation, performances of enterprises (marketing, economics, management, etc.) filter
Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data (2)
Apply Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data filter
One Health (2)
Apply One Health filter
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology (1)
Apply Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
Education sciences (1)
Apply Education sciences filter
GIS, geomatics (1)
Apply GIS, geomatics filter
Green chemistry, biomass, bioenergy, bioeconomy (1)
Apply Green chemistry, biomass, bioenergy, bioeconomy filter
Health and environmental risks, toxicology (1)
Apply Health and environmental risks, toxicology filter
Viticulture, oenology (1)
Apply Viticulture, oenology filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
Modules de formation (7)
Apply Modules de formation filter
MOOCs (1)
Apply MOOCs filter
Langues
(-)
Remove French filter
French
English (4)
Apply English filter
Thematique
(-)
Remove Food filter
Food
Regions and environment (4)
Apply Regions and environment filter
Agriculture and forestry (1)
Apply Agriculture and forestry filter
Etablissements
CIRAD (4)
Apply CIRAD filter
L'Institut Agro Rennes-Angers (3)
Apply L'Institut Agro Rennes-Angers filter
L'Institut Agro Dijon (1)
Apply L'Institut Agro Dijon filter
Niveau d'entrée
(-)
Remove Bac + 2 (concours) filter
Bac + 2 (concours)
(-)
Remove Licence/Bachelor filter
Licence/Bachelor
Bac + 2 (4)
Apply Bac + 2 filter
Bac (2)
Apply Bac filter
Payant
no (4)
Apply no filter
yes (4)
Apply yes filter