agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
4 results
logo
Filtration
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Hygiène alimentaire
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Science du lait
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
Keywords
(-)
Remove Food sciences, formulation filter
Food sciences, formulation
(-)
Remove Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology
(-)
Remove Food, nutrition and human health filter
Food, nutrition and human health
(-)
Remove Mediterranean and tropical agriculture filter
Mediterranean and tropical agriculture
(-)
Remove Water filter
Water
One Health (1)
Apply One Health filter
Transformations, processes, industrial management (1)
Apply Transformations, processes, industrial management filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
(-)
Remove Modules de formation filter
Modules de formation
(-)
Remove MOOCs filter
MOOCs
Langues
(-)
Remove French filter
French
Thematique
(-)
Remove Food filter
Food
Regions and environment (1)
Apply Regions and environment filter
Etablissements
(-)
Remove L'Institut Agro Rennes-Angers filter
L'Institut Agro Rennes-Angers
(-)
Remove L'Institut Agro Dijon filter
L'Institut Agro Dijon
CIRAD (4)
Apply CIRAD filter
ENSAT (2)
Apply ENSAT filter
Niveau d'entrée
(-)
Remove Bac + 2 filter
Bac + 2
(-)
Remove Bac + 2 (concours) filter
Bac + 2 (concours)
(-)
Remove Licence/Bachelor filter
Licence/Bachelor
Payant
no (4)
Apply no filter