agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
6 results
logo
Approfondissement en génie des procédés
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Hygiène alimentaire
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Territ’Eau : Rôle du paysage et des pratiques agricoles sur la qualité de l’eau
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
MOOC Chimiometrie, chapitre 1/2: les méthodes non supervisées
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
6 à 8 h/semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
FR
Etablissements partenaires
AgroParisTech, L'Institut Agro Montpellier
logo
MOOC Chimiometrie, chapitre 2/2 : les méthodes supervisées
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
6 à 8 h/semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
FR
Etablissements partenaires
Agreenium
logo
GASCON
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
Free
Niveau d'entrée
Bac + 2
FR
FR&EN
EN
Keywords
(-)
Remove Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology
(-)
Remove Agroecology filter
Agroecology
(-)
Remove Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data filter
Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data
(-)
Remove One Health filter
One Health
(-)
Remove Regions and stakeholders, regional development, land-use planning filter
Regions and stakeholders, regional development, land-use planning
(-)
Remove Transformations, processes, industrial management filter
Transformations, processes, industrial management
(-)
Remove Water filter
Water
(-)
Remove Animal sciences and production, livestock filter
Animal sciences and production, livestock
(-)
Remove Food, nutrition and human health filter
Food, nutrition and human health
(-)
Remove Veterinary sciences, animal health and welfare filter
Veterinary sciences, animal health and welfare
Food sciences, formulation (3)
Apply Food sciences, formulation filter
GIS, geomatics (1)
Apply GIS, geomatics filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
Modules de formation (4)
Apply Modules de formation filter
MOOCs (2)
Apply MOOCs filter
Langues
French (6)
Apply French filter
English (1)
Apply English filter
Français & Anglais (1)
Apply Français & Anglais filter
Thematique
Regions and environment (4)
Apply Regions and environment filter
Food (2)
Apply Food filter
Agriculture and forestry (1)
Apply Agriculture and forestry filter
Etablissements
(-)
Remove INRAE filter
INRAE
(-)
Remove L'Institut Agro Rennes-Angers filter
L'Institut Agro Rennes-Angers
ENSAT (4)
Apply ENSAT filter
CIRAD (2)
Apply CIRAD filter
L'Institut Agro Dijon (2)
Apply L'Institut Agro Dijon filter
L'Institut Agro Montpellier (1)
Apply L'Institut Agro Montpellier filter
AgroParisTech (1)
Apply AgroParisTech filter
École nationale supérieure d'agronomie et des industries alimentaires (1)
Apply École nationale supérieure d'agronomie et des industries alimentaires filter
Niveau d'entrée
(-)
Remove Bac + 2 filter
Bac + 2
(-)
Remove Bac + 2 (concours) filter
Bac + 2 (concours)
Bac (4)
Apply Bac filter
Licence/Bachelor (3)
Apply Licence/Bachelor filter
Master 1 (3)
Apply Master 1 filter
Master 2 (1)
Apply Master 2 filter
Payant
no (6)
Apply no filter