agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
3 results
logo
Filtration
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Hygiène alimentaire
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Science du lait
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
Keywords
(-)
Remove Food sciences, formulation filter
Food sciences, formulation
(-)
Remove Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology
(-)
Remove One Health filter
One Health
Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data (2)
Apply Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data filter
Transformations, processes, industrial management (1)
Apply Transformations, processes, industrial management filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
Modules de formation (3)
Apply Modules de formation filter
Langues
French (3)
Apply French filter
Thematique
(-)
Remove Food filter
Food
Agriculture and forestry (2)
Apply Agriculture and forestry filter
Regions and environment (1)
Apply Regions and environment filter
Etablissements
(-)
Remove L'Institut Agro Rennes-Angers filter
L'Institut Agro Rennes-Angers
(-)
Remove Agence Nationale Sécurité Sanitaire Alimentaire Nationale filter
Agence Nationale Sécurité Sanitaire Alimentaire Nationale
L'Institut Agro Dijon (1)
Apply L'Institut Agro Dijon filter
Niveau d'entrée
Bac + 2 (3)
Apply Bac + 2 filter
Bac + 2 (concours) (3)
Apply Bac + 2 (concours) filter
Payant
(-)
Remove no filter
no