agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
4 results
logo
Filtration
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Approfondissement en génie des procédés
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Hygiène alimentaire
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Science du lait
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
Keywords
(-)
Remove Food sciences, formulation filter
Food sciences, formulation
(-)
Remove Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology
(-)
Remove One Health filter
One Health
(-)
Remove Transformations, processes, industrial management filter
Transformations, processes, industrial management
(-)
Remove 2505 filter
2505
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
Modules de formation (4)
Apply Modules de formation filter
Langues
French (4)
Apply French filter
Thematique
(-)
Remove Food filter
Food
Etablissements
(-)
Remove L'Institut Agro Rennes-Angers filter
L'Institut Agro Rennes-Angers
(-)
Remove École nationale supérieure d'agronomie et des industries alimentaires filter
École nationale supérieure d'agronomie et des industries alimentaires
(-)
Remove INRAE filter
INRAE
L'Institut Agro Dijon (1)
Apply L'Institut Agro Dijon filter
Niveau d'entrée
(-)
Remove Bac + 2 (concours) filter
Bac + 2 (concours)
Bac + 2 (5)
Apply Bac + 2 filter
Licence/Bachelor (1)
Apply Licence/Bachelor filter
Payant
no (4)
Apply no filter