agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
7 results
logo
MOOC Bases en épidémiologie des maladies animales
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
Etablissements partenaires
École Nationale Vétérinaire d'Alfort, École Nationale Vétérinaire de Toulouse
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Filtration
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Approfondissement en génie des procédés
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Hygiène alimentaire
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Science du lait
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
MOOC NECTAR : Nématodes Cultures Taxonomie Arthropodes
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
4-5 hours of work per week
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
FR&EN
Etablissements partenaires
Agreenium
Keywords
(-)
Remove Food sciences, formulation filter
Food sciences, formulation
(-)
Remove Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology
(-)
Remove Transformations, processes, industrial management filter
Transformations, processes, industrial management
(-)
Remove Veterinary sciences, animal health and welfare filter
Veterinary sciences, animal health and welfare
(-)
Remove Fisheries and aquaculture filter
Fisheries and aquaculture
One Health (3)
Apply One Health filter
Regions and stakeholders, regional development, land-use planning (2)
Apply Regions and stakeholders, regional development, land-use planning filter
Agroecology (1)
Apply Agroecology filter
Food, nutrition and human health (1)
Apply Food, nutrition and human health filter
GIS, geomatics (1)
Apply GIS, geomatics filter
Mediterranean and tropical agriculture (1)
Apply Mediterranean and tropical agriculture filter
Water (1)
Apply Water filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
Modules de formation (4)
Apply Modules de formation filter
MOOCs (3)
Apply MOOCs filter
Langues
(-)
Remove French filter
French
(-)
Remove English filter
English
(-)
Remove fr&en filter
fr&en
Français & Anglais (1)
Apply Français & Anglais filter
Thematique
Food (5)
Apply Food filter
Animal health and welfare (1)
Apply Animal health and welfare filter
Regions and environment (1)
Apply Regions and environment filter
Etablissements
L'Institut Agro Rennes-Angers (4)
Apply L'Institut Agro Rennes-Angers filter
L'Institut Agro Montpellier (1)
Apply L'Institut Agro Montpellier filter
CIRAD (1)
Apply CIRAD filter
L'Institut Agro Dijon (1)
Apply L'Institut Agro Dijon filter
Niveau d'entrée
(-)
Remove Bac + 2 (concours) filter
Bac + 2 (concours)
Bac + 2 (11)
Apply Bac + 2 filter
Licence/Bachelor (7)
Apply Licence/Bachelor filter
Vétérinaire (4)
Apply Vétérinaire filter
Bac (2)
Apply Bac filter
Master 1 (2)
Apply Master 1 filter
Master 2 (2)
Apply Master 2 filter
Payant
(-)
Remove no filter
no
(-)
Remove yes filter
yes