agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
4 results
logo
Filtration
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Approfondissement en génie des procédés
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Hygiène alimentaire
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Science du lait
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
Keywords
(-)
Remove Food sciences, formulation filter
Food sciences, formulation
(-)
Remove Transformations, processes, industrial management filter
Transformations, processes, industrial management
(-)
Remove Food, nutrition and human health filter
Food, nutrition and human health
(-)
Remove GIS, geomatics filter
GIS, geomatics
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology (1)
Apply Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
One Health (1)
Apply One Health filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
Modules de formation (4)
Apply Modules de formation filter
Langues
French (4)
Apply French filter
Thematique
(-)
Remove Food filter
Food
Regions and environment (1)
Apply Regions and environment filter
Etablissements
(-)
Remove L'Institut Agro Rennes-Angers filter
L'Institut Agro Rennes-Angers
École nationale supérieure d'agronomie et des industries alimentaires (1)
Apply École nationale supérieure d'agronomie et des industries alimentaires filter
L'Institut Agro Dijon (1)
Apply L'Institut Agro Dijon filter
Niveau d'entrée
(-)
Remove Bac + 2 filter
Bac + 2
Bac + 2 (concours) (4)
Apply Bac + 2 (concours) filter
Payant
(-)
Remove no filter
no
(-)
Remove yes filter
yes