agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
11 results
logo
MOOC Bases en épidémiologie des maladies animales
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
Etablissements partenaires
École Nationale Vétérinaire d'Alfort, École Nationale Vétérinaire de Toulouse
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Filtration
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Approfondissement en génie des procédés
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Hygiène alimentaire
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Science du lait
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
GASCON
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
Free
Niveau d'entrée
Bac + 2
FR
FR&EN
EN
logo
Formation Agronomie et physiologie végétale
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
FR
logo
Formation Écologie
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
FR
logo
Formation Microbiologie
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
FR
1
2
suivant ›
dernier »
11 results
Keywords
(-)
Remove One Health filter
One Health
(-)
Remove Food sciences, formulation filter
Food sciences, formulation
(-)
Remove Agroecology filter
Agroecology
(-)
Remove Education sciences filter
Education sciences
(-)
Remove Food, nutrition and human health filter
Food, nutrition and human health
(-)
Remove Transformations, processes, industrial management filter
Transformations, processes, industrial management
(-)
Remove Forest, wood filter
Forest, wood
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology (3)
Apply Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
Management, innovation, performances of enterprises (marketing, economics, management, etc.) (1)
Apply Management, innovation, performances of enterprises (marketing, economics, management, etc.) filter
Regions and stakeholders, regional development, land-use planning (1)
Apply Regions and stakeholders, regional development, land-use planning filter
Soils (1)
Apply Soils filter
Veterinary sciences, animal health and welfare (1)
Apply Veterinary sciences, animal health and welfare filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
(-)
Remove Modules de formation filter
Modules de formation
(-)
Remove MOOCs filter
MOOCs
Diplômes d'établissement (1)
Apply Diplômes d'établissement filter
Formations post-bac (1)
Apply Formations post-bac filter
Langues
French (11)
Apply French filter
English (1)
Apply English filter
Français & Anglais (1)
Apply Français & Anglais filter
Thematique
(-)
Remove Food filter
Food
(-)
Remove Agriculture and forestry filter
Agriculture and forestry
(-)
Remove Animal health and welfare filter
Animal health and welfare
Regions and environment (4)
Apply Regions and environment filter
Etablissements
L'Institut Agro Rennes-Angers (4)
Apply L'Institut Agro Rennes-Angers filter
ENSAT (3)
Apply ENSAT filter
L'Institut Agro Montpellier (1)
Apply L'Institut Agro Montpellier filter
CIRAD (1)
Apply CIRAD filter
INRAE (1)
Apply INRAE filter
L'Institut Agro Dijon (1)
Apply L'Institut Agro Dijon filter
Niveau d'entrée
(-)
Remove Bac + 2 filter
Bac + 2
Bac (11)
Apply Bac filter
Licence/Bachelor (7)
Apply Licence/Bachelor filter
Bac + 2 (concours) (6)
Apply Bac + 2 (concours) filter
Master 1 (2)
Apply Master 1 filter
Vétérinaire (2)
Apply Vétérinaire filter
Payant
no (7)
Apply no filter
yes (4)
Apply yes filter