agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
8 results
logo
Filtration
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Approfondissement en génie des procédés
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Hygiène alimentaire
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Science du lait
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
DU Bioprocess Engineering Online
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
organisation par module de 30 h
Niveau d'entrée
Bac + 2
Licence/Bachelor
FR
EN
Etablissements partenaires
Université de Lorraine
logo
MOOC Industries agroalimentaires : gagnez en performance energétique
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
1 h à 2 h/semaine
Niveau d'entrée
Licence/Bachelor
FR
Etablissements partenaires
Oniris
logo
Formation Biologie cellulaire et moléculaire
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
FR
logo
Formation Microbiologie
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
FR
Keywords
(-)
Remove Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology
(-)
Remove Food sciences, formulation filter
Food sciences, formulation
(-)
Remove Transformations, processes, industrial management filter
Transformations, processes, industrial management
(-)
Remove Animal sciences and production, livestock filter
Animal sciences and production, livestock
Management, innovation, performances of enterprises (marketing, economics, management, etc.) (4)
Apply Management, innovation, performances of enterprises (marketing, economics, management, etc.) filter
Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data (4)
Apply Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data filter
One Health (3)
Apply One Health filter
Education sciences (2)
Apply Education sciences filter
Food, nutrition and human health (2)
Apply Food, nutrition and human health filter
Agroecology (1)
Apply Agroecology filter
Green chemistry, biomass, bioenergy, bioeconomy (1)
Apply Green chemistry, biomass, bioenergy, bioeconomy filter
Soils (1)
Apply Soils filter
Viticulture, oenology (1)
Apply Viticulture, oenology filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
Modules de formation (6)
Apply Modules de formation filter
Diplômes d'établissement (1)
Apply Diplômes d'établissement filter
MOOCs (1)
Apply MOOCs filter
Langues
French (8)
Apply French filter
English (1)
Apply English filter
Thematique
(-)
Remove Food filter
Food
Regions and environment (4)
Apply Regions and environment filter
Animal health and welfare (3)
Apply Animal health and welfare filter
Agriculture and forestry (2)
Apply Agriculture and forestry filter
Etablissements
(-)
Remove L'Institut Agro Rennes-Angers filter
L'Institut Agro Rennes-Angers
(-)
Remove ENSAT filter
ENSAT
(-)
Remove AgroParisTech filter
AgroParisTech
(-)
Remove École nationale supérieure d'agronomie et des industries alimentaires filter
École nationale supérieure d'agronomie et des industries alimentaires
(-)
Remove L'Institut Agro Montpellier filter
L'Institut Agro Montpellier
(-)
Remove INRAE filter
INRAE
Agreenium (1)
Apply Agreenium filter
CIRAD (1)
Apply CIRAD filter
L'Institut Agro Dijon (1)
Apply L'Institut Agro Dijon filter
Niveau d'entrée
Bac + 2 (7)
Apply Bac + 2 filter
Bac + 2 (concours) (4)
Apply Bac + 2 (concours) filter
Licence/Bachelor (2)
Apply Licence/Bachelor filter
Payant
no (5)
Apply no filter
yes (3)
Apply yes filter