agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
4 results
logo
Filtration
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Hygiène alimentaire
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Science du lait
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
DU Bioprocess Engineering Online
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
organisation par module de 30 h
Niveau d'entrée
Bac + 2
Licence/Bachelor
FR
EN
Etablissements partenaires
Université de Lorraine
Keywords
(-)
Remove Food sciences, formulation filter
Food sciences, formulation
(-)
Remove Green chemistry, biomass, bioenergy, bioeconomy filter
Green chemistry, biomass, bioenergy, bioeconomy
(-)
Remove Agroecology filter
Agroecology
(-)
Remove Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data filter
Modelling, applied mathematics, bioinformatics, Big Data
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology (3)
Apply Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
One Health (3)
Apply One Health filter
Transformations, processes, industrial management (2)
Apply Transformations, processes, industrial management filter
Soils (1)
Apply Soils filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
(-)
Remove Modules de formation filter
Modules de formation
(-)
Remove Diplômes d'établissement filter
Diplômes d'établissement
MOOCs (1)
Apply MOOCs filter
Langues
(-)
Remove French filter
French
English (1)
Apply English filter
Thematique
(-)
Remove Food filter
Food
Regions and environment (2)
Apply Regions and environment filter
Agriculture and forestry (1)
Apply Agriculture and forestry filter
Etablissements
L'Institut Agro Rennes-Angers (3)
Apply L'Institut Agro Rennes-Angers filter
École nationale supérieure d'agronomie et des industries alimentaires (1)
Apply École nationale supérieure d'agronomie et des industries alimentaires filter
Niveau d'entrée
(-)
Remove Bac + 2 filter
Bac + 2
Licence/Bachelor (4)
Apply Licence/Bachelor filter
Bac + 2 (concours) (3)
Apply Bac + 2 (concours) filter
Bac (2)
Apply Bac filter
Master 1 (1)
Apply Master 1 filter
Payant
no (3)
Apply no filter
yes (1)
Apply yes filter