agreen
EN
FR
CH
about
training
Our moocs
Training modules
Find a training course
finding resources
Video library
Digital support
Our Moodle (e-learning)
formations université numérique
6 results
logo
MOOC ProtéiNNOV : Protéines végétales et Innovation
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
3-4h de travail par semaine
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Filtration
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Approfondissement en génie des procédés
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Hygiène alimentaire
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
Science du lait
Formation
A distance
,
Niveau d'entrée
Bac + 2
Bac + 2 (concours)
FR
logo
DU Bioprocess Engineering Online
Formation
A distance
,
Rythme de la formation
organisation par module de 30 h
Niveau d'entrée
Bac + 2
Licence/Bachelor
FR
EN
Etablissements partenaires
Université de Lorraine
Keywords
(-)
Remove Food sciences, formulation filter
Food sciences, formulation
(-)
Remove Transformations, processes, industrial management filter
Transformations, processes, industrial management
(-)
Remove Biodiversity, environment, ecology, resources, waste filter
Biodiversity, environment, ecology, resources, waste
(-)
Remove Health and environmental risks, toxicology filter
Health and environmental risks, toxicology
Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology (3)
Apply Biochemistry, fundamental biology, microbiology, biotechnology filter
One Health (3)
Apply One Health filter
Food, nutrition and human health (1)
Apply Food, nutrition and human health filter
Green chemistry, biomass, bioenergy, bioeconomy (1)
Apply Green chemistry, biomass, bioenergy, bioeconomy filter
Soils (1)
Apply Soils filter
Réinitialier la recherche
Réinitialiser la recherche
Diplômes
Modules de formation (4)
Apply Modules de formation filter
Diplômes d'établissement (1)
Apply Diplômes d'établissement filter
MOOCs (1)
Apply MOOCs filter
Langues
(-)
Remove French filter
French
(-)
Remove English filter
English
(-)
Remove fr&en filter
fr&en
Thematique
(-)
Remove Food filter
Food
Agriculture and forestry (1)
Apply Agriculture and forestry filter
Regions and environment (1)
Apply Regions and environment filter
Etablissements
L'Institut Agro Rennes-Angers (4)
Apply L'Institut Agro Rennes-Angers filter
École nationale supérieure d'agronomie et des industries alimentaires (1)
Apply École nationale supérieure d'agronomie et des industries alimentaires filter
L'Institut Agro Dijon (1)
Apply L'Institut Agro Dijon filter
Niveau d'entrée
(-)
Remove Bac + 2 filter
Bac + 2
Bac + 2 (concours) (5)
Apply Bac + 2 (concours) filter
Licence/Bachelor (3)
Apply Licence/Bachelor filter
Bac (1)
Apply Bac filter
Payant
no (5)
Apply no filter
yes (1)
Apply yes filter